U bent hier:
  • Home
  • NIEUWS
  • VOORAANKONDIGING: DONDERDAG 15 JUNI 2023 HBA HYDRANGEA NIGHT

De Kwakel, april 2023 – Tijdens de Flower Trials 2023 organiseren wij op donderdag 15 juni speciaal voor genodigden van 18:00 – 21.00 uur de Hydrangea Night. SAVE THE DATE!

Het veredelingsteam van HBA toont een aantal noviteiten in zowel het pothortensia-sortiment als bij de snijhortensia’s.

Bij de pothortensia’s vallen een aantal dubbelbloemige variëteiten op, zoals Florencia (een witte bolhortensia). De dubbelbloemige pothortensia’s van HBA scoren bijzonder goed op houdbaarheid. Dat blijkt uit diverse testen.

Voor wat betreft paniculata kunnen we trots melden dat Panflora de hoogste scores haalde in de houdbaarheidstest van Royal FloraHolland Hydrangea Benchmark.

Op de locatie in De Kwakel staan proefvakken van het volledige HBA-snijhortensiasortiment (de HBA Royal-serie). Deze proefvakken zijn tijdens de Hydrangea Night te bezichtigen.

De medewerkers van HBA verheugen zich erop bezoekers informatie te verstrekken en er een gezellige avond van te maken. U bent van harte welkom!

 

Wilt u als hortensiakweker de Hydrangea Night bijwonen? Informeer bij Jaap Stelder (06 514 083 41, jaap.stelder@agriom.nl) of Jan ten Brinke (06 558 262 62, jan.ten.brinke@agriom.nl).

Voor online registratie voor de Flower Trials, kijk op: www.flowertrials.com