U bent hier:
  • Home
  • NIEUWS
  • VIP-EVENT IN WEEK 24: BEZICHTIGING HBA POTHORTENSIA-SORTIMENT

De Kwakel, juni  2020 – Nu door corona de Flower Trials zijn geannuleerd organiseert HBA haar eigen VIP-event: een presentatie die klanten de gelegenheid biedt een aantal vernieuwende HBA-potrassen te bekijken en informatie op te doen in een persoonlijke sfeer. Bezoekers zijn van woensdag 10 juni t/m vrijdag 12 juni op afspraak van harte welkom op de HBA-locatie aan Achterweg 58a in De Kwakel.

Vernieuwend
Tijdens het VIP-event toont HBA een aantal veelbelovende selecties die naar verwachting volgend jaar als nieuwe rassen worden geïntroduceerd. Daarnaast presenteert HBA het beschikbare potsortiment bestaande uit een scala aan prachtige, meerjarige en rijkbloeiende hortensia’s opgekweekt in 15 liter containers bij onze partner en jongeplantenleverancier Kötterheinrich. Een blikvanger is Finya, een gevuldbloemige helderwitte randbloeier. Finya kleurt verrassend door naar groen-bordeauxrood. Andere bijzondere noviteiten zijn tweekleurige Candy Lips and Sweet Lips en de nieuwe ‘legends’ Baladia en Velvet Beauty.

Informatief
De medewerkers van HBA staan klaar om u te informeren over de teelteigenschappen en bijzondere kenmerken van het getoonde potsortiment. Interessant om bijvoorbeeld te weten is dat vorig jaar het HBA-ras Caipirinha® voor de tweede keer werd verkozen als winnaar van de Hortensia houdbaarheidstest van Royal FloraHolland. Kweker Tim van Leeuwen won daarmee de Hortensia Award 2019. In 2017 werden de kwekers Tom en Marjanne van den Berg de prijswinnaars. Overigens werd Caipirinha® in 2018 als tweede beste beoordeeld.

Persoonlijk
Het HBA VIP-event is erop gericht om klanten persoonlijk te ontmoeten. Jan ten Brinke en Jaap Stelder nemen u graag mee op een exclusieve rondleiding. HBA hoort graag welke specifieke behoeften en persoonlijke vragen er leven bij haar klanten. Aarzel niet om contact met HBA op te nemen en langs te komen. Bezoekers zijn op afspraak van harte welkom.

HBA houdt zich tijdens het driedaagse VIP-event aan de richtlijnen van het RIVM.

Informatie en aanmeldingen bij Jan ten Brinke: 06 55826 262 of via info@hydrangeabreeders.nl