U bent hier:
  • Home
  • NIEUWS
  • TE ZIEN IN MANTS: NIEUWE VROEGBLOEIDENDE HBA-POTHYDRANGEA

De Kwakel, januari 2024 – Van 10 t/m 12 januari stond HBA op Mants, de Mid-Atlantic Nursery Trade Show in Baltimore, VS. Samen met Aldershot Greenhouses, een welbekende producent van hortensiastekken en jongeplanten waar we al jaren zaken mee doen, showden we een gevarieerde collectie pothortensia’s.

Nieuw in onze presentatie was een bijzonder vroegbloeiende dubbelbloemige pothortensia (zie foto). De stervormige, dubbele bloemen zijn prachtig roze van kleur, de bloemen van de geblauwde variëteit zijn mooi lila. De plant heeft stevige takken, wat deze variëteit extra aantrekkelijk maakt. Deze nieuwe, vroegbloeiende pothortensia van HBA zal over niet al te lange tijd beschikbaar zijn voor de Noord-Amerikaanse markt.

Voor meer informatie over deze nieuwe varëteit of over de complete hortensiacollectie van HBA, neem contact op met Jan ten Brinke, j.ten.brinke@agriom.nl or +31 6 5582 6262

www.hydrangeabreeders.nl

(Op de foto van links naar rechts: Ed Vermolen (Aldershot), Jan ten Brinke (HBA) and PJ Demik (Aldershot) in de stand op de beurs in Baltimore.)