U bent hier:
  • Home
  • NIEUWS
  • KEUR AAN ROYAL SNIJHORTENSIA’S OP TRADE FAIR AALSMEER IN STAND 22.18

De Kwakel, 4 november 2019 – Van 6 tot 8 november bent u van harte welkom in onze stand 22.18 in hal 2 op de Trade Fair in Aalsmeer. Ontdek de mogelijkheden en voordelen van onze HBA-rassen. Jaap Stelder en Jan ten Brinke ontmoeten u graag.

Glazen Tulp Award

HBA dingt met twee toprassen mee naar de Glazen Tulp Award 2020: de prijs voor de opvallendste marktintroducties: de enkelbloemige Royal Palace en dubbelbloemige Royal Anastasia. Deze zijn uiteraard in onze stand te bewonderen, maar staan ook prominent op het Noviteitenplein in het Royal FloraHolland House 18.4. U kunt ter plekke uw stem uitbrengen op uw favoriete noviteit.
U kunt ook nú al  ( en uiterlijk t/m 10 november) via deze link  online uw stem uitbrengen.
Promoot als hortensiakweker en liefhebber het snijhortensiavak ! En kies een van onze noviteiten in de categorie Snijbloemen en Concepten. Alvast dank voor uw steun.

Een derde blikvanger in onze stand is Royal Parade, een echt snoeiras met lange stelen, grote bollen en prachtige doorkleur.

Introductie Royal Palace en Royal Parade

Bekijk hier het filmpje waarin onze teeltspecialist Erik van Rossum u meeneemt in onze Demokas in De Kwakel.

Interesse in onze rassen? Zelf een bezoek brengen aan de demokas? Neem hiervoor contact op met Erik van Rossum (06-26 71 52 93) of Jan ten Brinke (06-55 82 62 62),

Tot ziens op de Trade Fair. Wij wensen u een succesvol beursbezoek. Registreer uw bezoek vooraf, zodat u snel de beursvloer op kunt…

Hartelijke groet

het HBA team