U bent hier:
  • Home
  • NIEUWS
  • HBA TOONT NIEUWE WITTE SNIJHORTENSIA’S OP TRADE FAIR 2021

De Kwakel, november 2021HBA kijkt terug op een succesvol verlopen Trade Fair 2021. Jaap Stelder en Jan ten Brinke mochten een flink aantal snijhortensiakwekers verwelkomen in de HBA-stand op de beurs in Aalsmeer. Speciale aandacht trokken de twee nieuwe witte snijhortensia’s die HBA liet zien. Deze twee nieuwe hortensia’s, een enkelbloemige en een dubbelbloemige soort, maken deel uit van de HBA Royal-serie. Ze hebben nog geen naam, maar staan nog onder nummer.

Naast de twee witte hortensia’s toonde HBA op de beurs classic varianten van Royal Anastasia (roze en blauw), Royal King (paars), Royal Opera (paars en rood), Royal Palace (roze en blauw) en Royal Parade (roze en blauw). Om ook een indruk te krijgen van de verse bloemen maakte HBA voor de beurs wandplaten die per soort het kleurverloop tonen: van vers in het begin van het seizoen naar classic in november.

Het kleurverloop van alle Royal snijhortensia’s is te zien op de kleurenposter die HBA ontwikkelde. Download de snijhortensiakleurenposter van HBA als pdf.