U bent hier:
  • Home
  • NIEUWS
  • HBA-SNIJHORTENSIA’S IN NIEUWE HYDRANGEA CATALOGUE 2023-2024

De Kwakel, april 2023 – De Promotiecommissie Hortensia en veiling Royal FloraHolland presenteren de nieuwe Hydrangea Catalogue 2023-2024. De catalogus biedt een overzicht van 118 cultivars die tijdens het hortensiaseizoen 2023-2024 worden aangeboden door de hortensiakwekers die aanvoeren op veiling FloraHolland.

Verschillende kwekers veilen dit seizoen snijhortensia’s van veredelaar HBA in verse en in classic-variant, waaronder Royal Wedding (wit), Royal Anastasia (pink en purple), Royal Opera (pink), Royal Benefit (milka), Royal Parade (bleu), Royal Navy (blue), Royal King (purple), Royal Palace (pink en blue) en Royal Parade (pink en blue).

In de catalogus zijn de cultivars per kleur ingedeeld. Ook zijn foto’s van classic varianten opgenomen. Naast het assortiment bevat de catalogus consumenteninformatie over de herkomst en verzorging van hortensia’s. Speciaal voor bloemisten ontwikkelde Hydrangeaworld vier designfiles met daarin toegankelijke ideeën voor commercieel bloemwerk met hortensia’s.

De teksten in de catalogus zijn geschreven in het Nederlands, Duits, Engels en Frans.

Bekijk een digitale versie van de catalogus.

Of bestel een gedrukt exemplaar (á 2-3 EUR) via deze link.